Waarom helende omgevingen?

Het transformeren van een bestaande zorgomgeving naar een helende omgeving is een complexe aangelegenheid. Toch is het zeer de moeite waard om succesvolle helende omgevingen te creëren. Het ontwerp van een helende omgeving dient in het teken te staan van: gewoon kunnen leven.


Flow Solutions spreekt op symposium in Breda

Flow Solutions spreekt op het symposium over hun onderzoek naar veranderende behoeften in eten & drinken in de ouderenzorg.


Flow Solutions spreekt op European Design & Health symposium in Milaan

Flow Solutions is uitgenodigd om te spreken op het European Symposium for Global perspectives and local identities in healthcare architecture. Dit symposium wordt gehouden in Milaan van 28 tot 31 maart 2019.


Flow Solutions presenteert onderzoek Eten & Drinken in de ouderenzorg op vakbeurs Zorgtotaal 2019

Op 14 maart hebben Brenda Bracke en Camille Verhagen van Flow Solutions de highlights van het landelijk onderzoek gepresenteerd in de theaterzaal van de Jaarbeurs tijdens de Vakbeurs Zorgtotaal 2019. 


Flow Solutions op Zorgtotaal beurs 2019

Van 12 t/m 14 maart 2019 staat Flow Solutions in de Jaarbeurs Utrecht op de vakbeurs Zorgtotaal, het platform voor professionals werkzaam in de zorg.
Tijdens deze beurs presenteren wij ons onderzoek ...(lees verder)


Flow Solutions houdt masterclass op Lean Symposium 2018 bij ETZ

Op donderdag 27 september geven wij een masterclass op het Lean Symposium 2018 bij ETZ. Het thema dit jaar is: follow the drumbeat! Ritme en flow zijn onlosmakelijk verbonden met Lean. Verschillende vraagstukken rondom het ritme van de patiënt komen.


Flow Solutions in het nieuws over mooi project met Prinses Máxima Centrum

Om kinderen met kanker de beste zorg en kans op genezing te bieden, wil je het liefst de beste beschikbare kennis en kunde samenbrengen. In zorg én research. En dat is precies wat er nu gebeurt in het nieuwe Prinses Máxima Centrum in Utrecht.