Thuis in jouw Philadelphiahuis

Philadelphia gaf eerder de opdracht aan Flow Solutions om een concept te ontwikkelen dat op al haar locaties een prettige woon- en werkomgeving garandeert.


Flow Solutions over duurzame binneninrichting in zorgorganisaties

Wat maakt dat je je ergens ‘thuis’ voelt? Interieurarchitect Yolanda Berix legt uit hoe we dat doen.


Waarom helende omgevingen?

Het transformeren van een bestaande zorgomgeving naar een helende omgeving is een complexe aangelegenheid. Toch is het zeer de moeite waard om succesvolle helende omgevingen te creëren. Het ontwerp van een helende omgeving dient in het teken te staan van: gewoon kunnen leven.


Flow Solutions over ‘Thuis in jouw Philadelphia huis’

Sinds 2017 werken Flow Solutions en Philadelphia samen aan een programma waar bij de binneninrichting over werkelijk álles is nagedacht. (Lees verder)


Flow Solutions spreekt op European Design & Health symposium in Milaan

Flow Solutions is uitgenodigd om te spreken op het European Symposium for Global perspectives and local identities in healthcare architecture. Dit symposium wordt gehouden in Milaan van 28 tot 31 maart 2019.


Flow Solutions in het nieuws over mooi project met Prinses Máxima Centrum

Om kinderen met kanker de beste zorg en kans op genezing te bieden, wil je het liefst de beste beschikbare kennis en kunde samenbrengen. In zorg én research. En dat is precies wat er nu gebeurt in het nieuwe Prinses Máxima Centrum in Utrecht.