Facility Experts

Wij zijn gespecialiseerd in soft facilities in de zorg waaronder ziekenhuizen, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en GGZ.
Klantbeleving is leidend bij ons.
We denken altijd vanuit de patiënt, cliënt en klant. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid. Een van onze expertises betreft huisvesting en healing environments.
Wij brengen signatuur aan in huisvesting waarmee wij voor organisaties met haar bewoners en medewerkers, herkenbare huisvesting realiseren.

Visie trajecten

Wij doen spraakmakende visie trajecten op het gebied van eten & drinken, hospitality, herkenbare huisvesting en andere projecten. Wij schrijven samen met de organisatie de visie of herschrijven de reeds bestaande visie. Op een dusdanige wijze dat deze bijvoorbeeld in een aanbestedingstraject direct toepasbaar is. Wij gebruiken hiervoor het FLOW-model met waarderend onderzoeken als succesvolle factor. Dergelijke trajecten voeren wij tot in de puntjes uit!

Aanbestedingen

Wij hebben al vele aanbestedingen en offertetrajecten naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers begeleid.
Van visieontwikkeling tot aanbesteding tot implementatie tot contractbeheer. Wij verzorgen leverancierselecties, offerte aanvragen, aanbestedingen en projecten op het gebied van eten & drinken, meubilair, kantoorinrichting, inrichting van cliëntwoningen en algemene ruimtes, alsook op het gebied van onder andere kantoorartikelen, schoonmaak en afvalverwerking.

Interim

Interim-opdrachten vervullen wij met een aanstekelijke gedrevenheid en lef om samen doelen duurzaam te realiseren.
Wij zullen je telkens weer positief verrassen! In onze rol als facilitators en mede-ontwerpers, begeleiden wij op voortvarende wijze facilitaire trajecten en complexe transities in toonaangevende organisaties. Dankzij ons uitgebreide netwerk, jarenlange ervaring en expertise zijn wij multi-inzetbaar. Daarnaast verzorgen wij symposia, bijvoorbeeld als dagvoorzitter of als organisator.

Flow!


Wij worden blij wanneer we zien dat mensen gaan stralen, wanneer ze volledig en op gemotiveerde wijze opgaan in gerichte activiteiten. Kortom: als mensen in flow raken. En blijven!

Wij geloven dat wij jouw organisatie in duurzame flow krijgen!
Hoe? Door bewustwording te creëren. Met verbeeldingskracht. We ontwikkelen aandacht voor enorme technologische veranderingen die op komst zijn en ook jouw organisatie zullen doen veranderen. Hoe blijven we succesvol? En vooral: welke oplossingen ontwikkelen we zelf!

Projecten


Wij zijn trots op de projecten die we hebben uitgevoerd. Zo hebben we ruime ervaring in aanbesteding van facilitaire dienstverlening, soft facilities, van eten en drinken, inrichting van gebouwen en kantoren, afvalstromen, kantoorartikelen, verhuizingen, vervoer.

Daarnaast begeleiden we complexe facilitaire transities in de zorg en andere branches. Op het gebied van belevingsgericht werken ontwikkelen wij samen met jouw organisatie warme dienstverlening aan patiënten en cliënten.

FLOW-MODEL™

Wil jij flow in je organisatie? Op een toegankelijke manier, die blijvend is, waarbij je vooral zelf tot keuzes komt en deze communiceert? Dan kunnen wij je inspireren en faciliteren om in beweging te komen en te blijven. Dit doen we met behulp van het FLOW-model™, een simpele en doeltreffende structuur die, in welke fase je je ook bevindt, toegepast kan worden.

Neem contact op

Inspireren

We maken gebruik van een beproefd concept: appreciative inquiry, oftewel “waarderend onderzoeken”: door storytelling komen we van de context tot de essentie van jouw organisatie. We hebben oog voor het belang van (sociale) veiligheid als fundament van inspiratie.

Creëren

We komen samen in een creatief proces tot een actueel belevingsconcept: een strategische innovatieve benadering van de oplossing, dit door ‘laagjes’ aan te brengen die betekenis en draagvlak creëren.

Exploreren

Nu we het belevingsconcept begrijpen, richten we onze aandacht op een origineel businessmodel dat focust op medewerkers, dienstverlening, technologie, logistiek en netwerken.

Organiseren

Nu het businessmodel helder is, richten we ons op dienend leiderschap, individuele kwaliteiten van medewerkers en communicatie op een waarderende wijze. Alle energie richten we op het behalen van resultaten vanuit klantbelevingsperspectief.

Wat klanten vertellen


Over ons

Camille & Brenda

Camille & Brenda: In de ruim 13 jaar die we samenwerken wordt onze complementariteit als krachtig ervaren.
We vertrouwen op elkaars kwaliteiten en rebelleren en excelleren door samen met lef vast te houden aan ambitieuze visie, verder te denken in innovaties en continu in gesprek te zijn met verschillende specialisten, medewerkers en stakeholders.
Blijvend willen vernieuwen. Wij zoeken en vinden mooie mogelijkheden om organisaties op een gewenst kwalitatief hoger niveau te brengen met als doel het behalen van betere resultaten. Positief blijven verrassen! Hiermee wonnen wij meerdere nationale prijzen voor gastvrije zorg.

Camille Verhagen: Camille brengt met zijn kennis, ervaring en immer optimistische houding het beste in mensen naar boven. Na de Hoge Hotelschool Maastricht vervulde Camille diverse managementrollen in uiteenlopende sectoren, zowel profit als non for profit. Hij versterkt organisaties door op energieke wijze bedrijfsvoeringsonderdelen te herontwerpen en in lijn te brengen met de kernactiviteiten. Daarnaast heeft hij zijn kunde verrijkt met een Master in Facility & Vastgoed aan de Rijksuniversiteit Groningen. Excelleren in zorg- en dienstverlening is een van zijn specialiteiten.

Brenda Bracke – van Rattingen: Na de NHTV en haar studie Post-hbo Bedrijfskunde werkte Brenda 20 jaar in de gezondheidszorg en toeristische branche op diverse leidinggevende posities en maakte de overstap naar het primair zorgproces. Brenda is zeer gedreven en volhardend in het bereiken van gewenste resultaten. Werken vanuit klantbeleving is voor haar een natuurlijk uitgangspunt. Ze is de drijvende kracht achter vele complexe implementatietrajecten op zowel bedrijfskundig als operationeel gebied. Humor en elkaar scherp houden zijn voor Brenda voorwaarden voor een professionele werkomgeving.

Recent werk

We zijn er trots op!

Vers van de pers


Flow Solutions spreekt op European Design & Health symposium in Milaan

Flow Solutions is uitgenodigd om te spreken op het European Symposium for Global perspectives and…


Flow Solutions in het nieuws over mooi project met Prinses Máxima Centrum

Om kinderen met kanker de beste zorg en kans op genezing te bieden, wil je het liefst de beste…


Vertel ons jouw verhaal!

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Waarmee kunnen we je helpen? Neem contact op via het formulier hiernaast of bel ons via onderstaande telefoonnummers.

Camille 06 23 737 719

Brenda 06 21 476 900

info@flowsolutions.nl

Herikaard 22, 4847 ES Teteringen

KvK 68080077