Facility Experts

Welkom bij ons! Wij zijn dé go-to facility experts voor de zorgsector - denk aan gehandicaptenzorg, ouderenzorg, GGZ en ziekenhuizen. Bij ons staat klantbeleving voorop, altijd. We kijken door de ogen van een patiënt, cliënt en klant. Met onze rijke ervaring in eten, drinken en gastvrijheid zijn we de koplopers in ons vakgebied. Maar we gaan verder dan dat - we zorgen voor krachtige impact door onze concepten in helende omgevingen, kookcreatie en zorgvastgoed. Onze projecten hebben een unieke signatuur. Kortom, wij brengen comfort, herkenning en welzijn tot leven in elke organisatie die we aanpakken!

Visie trajecten

Bij ons draait het om opvallende visietrajecten op het gebied van bedrijfsvoering, eten & drinken, welzijn en meer. Sámen met jouw organisatie gaan we aan de slag - of het nu gaat om het creëren van een gloednieuwe visie of het herzien van de bestaande. Onze focus? Direct toepasbare resultaten, denk aan naadloze integratie in bijvoorbeeld aanbestedingstrajecten. Met ons FLOW-model, waarbij waarderend onderzoek centraal staat, brengen we die visie voor medewerkers tot leven. Elk detail wordt aangepakt, zodat jouw projecten tot in de puntjes zijn uitgevoerd. Klaar om indruk te maken?

Aanbestedingen

We zijn er trots op dat we een scala aan aanbestedingen en offertetrajecten met succes hebben geleid, tot grote voldoening van onze opdrachtgevers. Van het ontwikkelen van een visie tot aanbesteding, implementatie en contractbeheer, we zijn betrokken bij elke fase. Onze diensten zijn veelzijdig en omvatten leverancierselecties, offerteaanvragen, aanbestedingen en projectmanagement in diverse domeinen. Keep it simple! Denk aan zorgondersteuning, eten & drinken, interieur, werkruimte-inrichtingen, cliëntwoningen en gemeenschappelijke ruimtes. Maar dat is niet alles! Ook voor schoonmaak of bijvoorbeeld afvalverwerking bieden wij uitgebreide ondersteuning. Kortom, wij zijn je one-stop-shop voor het realiseren van jouw projectdoelen!

Interim

Bij ons gaan we interim-opdrachten aan met een onstuitbare passie en moed, gedreven door het realiseren van impact samen met jou. Telkens opnieuw zullen we je positief verrassen! Als facilitators en co-creators sturen we op energieke wijze facilitaire trajecten en ingewikkelde veranderingen in toonaangevende organisaties. Met ons uitgebreide netwerk, rijke ervaring en diepgaande expertise zijn we flexibel inzetbaar. En daar stopt het niet - we organiseren ook symposia, waar we kunnen optreden als dagvoorzitter of als organisator. Klaar om samen het verschil te maken?

Flow!


Ons hart gaat sneller kloppen wanneer we mensen zien stralen, volledig opgaand in hun activiteiten, in een staat van pure flow. En wij zorgen ervoor dat ze daar blijven!

We geloven sterk dat we jouw organisatie in een duurzame flow kunnen brengen. Hoe? Door bewustwording te creëren, met een flinke dosis verbeeldingskracht. We richten de schijnwerpers op de grote technologische en demografische verschuivingen die op komst zijn en die jouw organisatie zullen beïnvloeden. Wat is onze aanpak? Welke innovatieve oplossingen kunnen we samen ontwikkelen? Kortom: Hoe kunnen we ècht impact maken voor onze klanten en de maatschappij?

Projecten


We stralen van trots als we terugkijken op onze afgeronde projecten. Met een schat aan ervaring in diverse domeinen, waaronder facilitaire bedrijfsvoering, soft facilities en zorgvastgoed, hebben we een breed scala aan expertise opgebouwd.

Maar daar stopt het niet! We zijn specialisten in het begeleiden van complexe facilitaire transities, vooral in de veeleisende zorgsector en andere velden. Samen met jouw organisatie bouwen we aan een warme, belevingsgerichte dienstverlening aan cliënten, patiënten en hun omgeving. Bij ons staat het mogelijk maken van impact centraal, zodat we samen een blijvende positieve indruk achterlaten.

FLOW-MODEL™

Wil je flow binnen je organisatie ervaren? Op een toegankelijke en duurzame manier, waarbij je zelf de regie behoudt en je keuzes effectief communiceert? Dan kunnen wij je inspireren en ondersteunen om in beweging te komen én te blijven. Dit doen we aan de hand van het FLOW-model™, een eenvoudige en doeltreffende structuur die in elke fase van jouw ontwikkeling kan worden toegepast.

Neem contact met ons op!

Inspireren

We hanteren een bewezen concept: appreciative inquiry, ook wel bekend als "waarderend onderzoeken". Door middel van storytelling gaan we van de context naar de kern van jouw organisatie. We erkennen het belang van (sociale) veiligheid als basis voor inspiratie.

Creëren

Samen komen we in een creatief proces tot een actueel belevingsconcept: een strategische en innovatieve benadering van de oplossing. Dit doen we door geleidelijk 'laagjes' toe te voegen die betekenis en draagvlak creëren.

Exploreren

Nu we het belevingsconcept begrijpen, verleggen we onze focus naar een origineel businessmodel dat zich richt op medewerkers, dienstverlening, technologie, logistiek en netwerken.

Organiseren

Met het heldere businessmodel in gedachten, leggen we de nadruk op dienend leiderschap, de individuele kwaliteiten van medewerkers en communicatie op een waarderende manier. We bundelen alle energie om resultaten te behalen vanuit het perspectief van klantbeleving.

Wat klanten vertellen


Over ons

Camille & Brenda

Camille & Brenda: In onze meer dan 14 jaar samenwerking ervaren we onze complementariteit als een ware kracht. We bouwen op elkaars kwaliteiten en moedigen elkaar aan om vastberaden vast te houden aan een ambitieuze visie, innovatief te denken en voortdurend in gesprek te blijven met diverse experts, medewerkers en belanghebbenden.

Willen verbeteren zit in ons DNA. We blijven onvermoeibaar zoeken naar en ontdekken van prachtige kansen om organisaties naar nieuwe hoogten te tillen, altijd strevend naar betere resultaten voor onze klanten en de maatschappij. Telkens opnieuw verrassen we onze klanten positief! Dankzij deze aanpak hebben we meerdere nationale prijzen binnengesleept voor belevingsgerichte zorg.

Camille Verhagen: Camille brengt met zijn kennis, ervaring en altijd optimistische houding het beste in mensen naar boven. Na zijn opleiding aan de Hoge Hotelschool Maastricht heeft Camille verschillende managementrollen vervuld in diverse sectoren, zowel profit als non-profit. Hij versterkt organisaties door op energieke wijze bedrijfsvoeringsonderdelen te herontwerpen en in lijn te brengen met de kernactiviteiten. Daarnaast heeft hij zijn expertise verder ontwikkeld met een Master in Facility & Vastgoed aan de Rijksuniversiteit Groningen. Excelleren in zorg- en dienstverlening is een van zijn specialiteiten.

Brenda Bracke – van Rattingen: Na het afronden van haar studie aan de NHTV en een post-hbo opleiding Bedrijfskunde, heeft Brenda gedurende 20 jaar leidinggevende posities bekleed in de gezondheidszorg en de toeristische branche, voordat ze de overstap maakte naar het primaire zorgproces. Brenda staat bekend om haar grote gedrevenheid en vastberadenheid bij het behalen van gewenste resultaten. Werken vanuit klantbeleving vormt voor haar een natuurlijk uitgangspunt. Ze is de drijvende kracht achter vele complexe implementatietrajecten, zowel op bedrijfskundig als operationeel gebied. Humor en het scherp houden van elkaar zijn voor Brenda essentiële elementen in een professionele werkomgeving.

Recent werk

We zijn er trots op!

Vers van de pers


Flow Solutions spreekt op European Design & Health symposium in Milaan

Flow Solutions is uitgenodigd om te spreken op het European Symposium for Global perspectives and…


Flow Solutions in het nieuws over mooi project met Prinses Máxima Centrum

Om kinderen met kanker de beste zorg en kans op genezing te bieden, wil je het liefst de beste…


Vertel ons jouw verhaal!

We zijn razend nieuwsgierig naar jouw verhaal! Hoe kunnen we jou van dienst zijn? Geef ons een belletje op de onderstaande telefoonnummers of zoek contact met ons via het formulier hiernaast. We kunnen niet wachten om van je te horen!

Camille 06 23 737 719

Brenda 06 21 476 900

info@flowsolutions.nl

Herikaard 22, 4847 ES Teteringen

KvK 68080077